Voor wie

Waarvoor kan het systeem van EazyPlan worden gebruikt?

 

Vrijwilligerswerk is van onschatbare waarde voor veel organisaties enverenigingen. Of je nu een non-profitorganisatie, een kerk, een school of een lokale gemeenschapsorganisatie bent, het organiseren van vrijwilligerswerk kan een enorme uitdaging zijn.
Of het nu gaat om het plannen van vrijwilligers voor evenementen, projecten, of dagelijkse taken, EazyPlan biedt een oplossing die aan jouw behoeften voldoet.

De software van EazyPlan is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar een oplossing om vrijwilligers efficiënt te organiseren. Onze software is ontworpen om het proces van vrijwilligersplanning eenvoudiger te maken en tijd te besparen, zodat organisaties zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: het werk dat de vrijwilligers doen.

Ook voor mij?

Onze software is geschikt voor zowel grote als kleine organisaties en kan worden gebruikt door vrijwilligerscoördinatoren, teamleiders en andere organisatieleden die betrokken zijn bij het organiseren van vrijwilligerswerk. Door het gemakkelijke gebruik en de flexibiliteit van onze software kan iedereen vrijwilligerswerk op een efficiënte manier organiseren.

Kortom, als je op zoek bent naar een oplossing om je vrijwilligerswerk te organiseren, is EazyPlan de perfecte keuze.
Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het organiseren van vrijwilligerswerk!

Hoe werkt het?

Contact opnemen

Ons maatwerk programma is altijd goed om vooraf te bespreken, zodat we zeker weten dat EasyPlan past bij jouw planningsvisie. Neem daarom contact met ons op zodat we dit kunnen bespreken. Als we een match hebben zetten wij het account voor je op en kun je starten met inrichten & uitnodigen

Inrichten en Uitnodigen

Wij sturen je de accountgegevens toe zodat je kunt inloggen. Vervolgens ga je inrichten, oftewel de diensten en teams vormgeven.

  • Een dienst is bijvoorbeeld ‘de buitenbar’ waarbij je aangeeft wat de werkzaamheden en taken zijn en welke tijden de dienst open is.
  • Een team is een groep vrijwilligers die de bar bedient op een tijdstip (1e dienst/2e dienst/enz).

Heb je alle diensten en teams toegevoegd, dan kun je je vrijwilligers uitnodigen om in te schrijven.

Inschrijven

Je event heeft één link die het voor al je vrijwilligers toestaat om in te schrijven. Deze link deel je met je vrijwilligers of op je socials.
Inschrijven is dan gemakkelijk te doen: een vrijwilliger kiest een dienst, vervolgens een team/tijd en geeft aan dat ze willen helpen. Vervolgens wordt het systeem aangepast zodat deze specifieke taak maar 1x kan worden vervuld. Vrijwilligers moeten dus tijdig inschrijven als ze een bepaalde taak willen vervullen.

Maar alles is afhankelijk van die 1e stap: ff contact opnemen

skew

Kunnen wij je van dienst zijn?

Registreer je evenement of stel ons je vragen