Ticketverkoop

Online verkoop ticketsysteem voor evenementen

Ben je voor je evenement op zoek naar een online Ticketing bedrijf, dan kunnen wij je daarbij helpen!
EazyPlan is onderdeel van TicketBuy VOF, een online ticketing bedrijf met een compleet kaartverkoopsysteem voor alle type evenementen.

Met ons online verkoop ticketsysteem voor evenementen bied je een bezoeker gebruiksgemak en heb je met ons dashboard inzicht in het aantal bezoekers voor jouw festiviteit. Vervolgens kun je met onze gratis Scanner-app aan de entree de tickets veilig scannen en voorkom je dat bezoekers meerdere malen op één ticket binnenkomen.

skew

Waarom kiezen voor TicketBuy

jouw bezoekers bestellen en betalen online de tickets in je aangemaakte webshop voor je evenement. Het betaalde bedrag kan b.v. via Ideal, creditcard, Bancontact of één van de vele andere betaalmogelijkheden worden overgemaakt en komt op een derdengelden-rekening terecht. Daar wordt het geld ontvangen en deze stichting Derdengelden is daartoe gemachtigd door de Nederlandse Bank, dus je geld is in veilige handen! Veiligheid vinden wij erg belangrijk binnen ons ticketsysteem voor evenementen.

De betaling van de bedragen die de stichting Derdengelden ontvangt, gebeurd wekelijks. Dus elke week krijg je het geld (dat bij de stichting binnen is) op jouw rekening gestort. En aan het einde van de maand ontvang je van ons een overzicht van de overgeboekte betalingen, dus hoef je dat ook niet elke week (administratief) bij te houden.

Een eigen dashboard met support

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken stellen we een gepersonaliseerd dashboard op. Hier heb je inzicht in het aantal verkochte tickets, de medewerkers, je kalender en veel meer. In één oogopslag zie je de voortgang van de online ticket verkoop voor je evenement. Zo kunnen bijvoorbeeld de tickets gepersonaliseerd worden, zodat je de look and feel van je evenement kan uitstralen.

Scan gemakkelijk e tickets vanaf je telefoon

Nadat je al je tickets hebt verkocht wil je jouw bezoekers natuurlijk ook goed kunnen ontvangen. Dit kan heel gemakkelijk via het scannen van etickets met je telefoon (iphone of android).

Wij hebben een App laten ontwikkelen die je gemakkelijk en gratis kunt downloaden uit de App Store of de Google Playstore. De App vanuit je telefoon communiceert met de backoffice van je evenement en registreert meteen dat er een e-ticket ‘binnen’ is. Zo kan elk ticket maar 1x gebruikt worden en voorkom je fraude.

Je hebt dus geen speciaal ticket scanner device nodig (die wij moeten opsturen en die je na gebruik weer moet terugsturen). De kaartjes zijn gemakkelijk te scannen vanaf je IPhone of Android Smartphone, wat het e-tickets scannen vanaf  telefoon zeer laagdrempelig maakt.

skew

Wil jij ook starten met plannen of meer weten over TicketBuy?

Neem gewoon even contact met ons op 😉