Over ons

Wij zijn EazyPlan en samen werken we aan jouw succes!

Wil je vrijwilligerswerk organiseren zonder gedoe? Zoek je naar een manier om vrijwilligers te vinden, in te plannen en taken soepel te laten verlopen? Dan is de vrijwilligersplanning software van EazyPlan de oplossing waar je naar op zoek bent!

Met EazyPlan kan je gemakkelijk vrijwilligers zoeken en inplannen op basis van hun beschikbaarheid en vaardigheden. Dankzij onze automatische planning bespaar je tijd en zorg je ervoor dat alles vlot verloopt. Bovendien kan je met onze handige communicatiemogelijkheden zoals e-mails en notificaties altijd in contact blijven met je vrijwilligers.

skew

De kracht van EazyPlan

Met het EazyPlan systeem zet je zelf overzichtelijk je planning op en biedt daarnaast rapportage- en analysefuncties, zodat je inzicht krijgt in de prestaties van je organisatie en waar je eventueel verbeteringen kunt aanbrengen. Je kan onze software gemakkelijk integreren met andere tools en software en het is ook mobielvriendelijk, zodat je onderweg altijd en overal toegang hebt tot je planning en vrijwilligersgegevens.

Veiligheid en privacy zijn bij EazyPlan van groot belang. Onze software voldoet aan de Europese privacywetgeving en we bieden veilige opslag van gegevens.

Kortom, EazyPlan biedt een uitgebreide oplossing voor vrijwilligersplanning, waardoor je organisatie efficiƫnter kan werken en je vrijwilligers meer betrokken kunnen zijn. Wil jij meer weten over hoe onze software je kan helpen bij het organiseren van vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op!

skew

Wil jij ook starten met plannen?

Neem contact op met ons!