Archieven: Testimonials

Leonie Smit

We zijn heel blij dat we het programma van TicketBuy hebben gebruikt. Het ging als een trein en hebben er weinig werk mee gehad!

Jos Knapen

Op de service niets aan te merken. Verliep vlekkeloos. Ook heel alerte begeleiding. De juiste aandacht precies op het juiste aandachtspunt en op juiste moment.

Sjaak Bekx

Gedreven jongens met een passie om hun product kant en klaar en tiptop in orde te hebben. Met een open & transparante communicatie wordt het product in meerdere persoonlijke contacten verfijnd en aangepast tot één geheel!

Jaak Schenk

Voor ons festival waren wij op zoek naar een goedkope ticketing provider die actief meedenkt in oplossingen. TicketBuy stond continu klaar om het systeem naadloos aan te sluiten op onze wensen en eisen. Omdat zij ons begrijpen, besparen wij veel tijd de we op andere vlakken hard kunnen gebruiken!

David Fahim

SEOEngine is truly at the top of their game. Their SEO knowledge is top notch and they harness the skills that can put any business in front of their market. Highly recommended!

Martain Brain

SEOEngine is absolutely killing it with SEO. They have a lot of experience and they use all the cutting edge SEO techniques to deliver the best results possible. I can highly recommend them.